De kermis maakt altijd deel uit van de Zomerfeesten in Vorden. Vanaf volgend jaar dus altijd in het eerste weekend van juli.
Volledig scherm
De kermis maakt altijd deel uit van de Zomerfeesten in Vorden. Vanaf volgend jaar dus altijd in het eerste weekend van juli. © Foto archief/Jan Houwers

Voortaan vast weekend Vordense Zomerfeesten: eerste weekend van juli

Doordat de Vordense Zomerfeesten de afgelopen jaren nog wel eens moest schuiven met de data door onder meer concurrentie van de Zwarte Cross, start van de bouwvvak en ‘overige vakantieperikelen’ hebben de horeca Vorden en de Zomerfeesten-commissie (V.O.V) besloten om de Vordense Zomerfeesten voortaan te organiseren in de eerste week van juli.

Verbeterpunten

De volgende editie zal worden gehouden van 2 tot en met 4 juli 2020. De organiserende horeca, (Bakker, de Rotonde en de Herberg) en de Zomerfeesten- commissie kijken terug op een geslaagd, vernieuwd evenement afgelopen zomer.  De organisatie roept op om met eventuele verbeterpunten, suggesties en ideeën te komen. Die kunnen worden gemeld op de Facebook-pagina Vordense Zomerfeesten. 

Blokken

De organisatie hoopt dat met het vaststellen van een ‘vast’ Zomerfeesten weekend duidelijkheid te verschaffen naar de toekomst. ,,De agenda’s kunnen voor de komende jaren alvast worden geblokt in het eerste weekend van juli: Vordense Zomerfeesten’’, zo laat de organisatie weten. 

Achterhoek