Een oudere vrouw is zwaargewond geraakt na een aanrijding met een kleine vrachtwagen op de Sliekstraat (N314) buiten Hummelo.
Volledig scherm
Een oudere vrouw is zwaargewond geraakt na een aanrijding met een kleine vrachtwagen op de Sliekstraat (N314) buiten Hummelo. © GinoPress

Vrouw zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen bij Hummelo

Een oudere vrouw is vanmiddag zwaargewond geraakt nadat zij werd aangereden door een kleine vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de Sliekstraat (N314) bij Hummelo. 

 1. In de watten gelegd bij Tante Blanche in Brummen
  PREMIUM
  OVER DE TONG

  In de watten gelegd bij Tante Blanche in Brummen

  Charles Ek, eigenaar en chef-kok van Tante Blanche in Brummen, heeft zulke goede herinneringen aan zijn oudtante uit Brussel dat hij zijn restaurant naar haar heeft vernoemd. Het gezin werd bij bezoekjes aan haar goed in de watten legde. Dat gevoel wil hij, samen met zijn jonge team, de gasten van Tante Blanche ook geven, met onder meer een verwen- en groentemenu dat elke twee weken wisselt. Op die manier komen de met zorg uitgekozen seizoensproducten – veelal geleverd door leveranciers dicht bij huis - tot hun recht. Kwaliteit, versheid, maar vooral het verwennen van hun gasten is het doel.
 2. Gemeenteraad Bronckhorst staat achter Regionale Energie Strategie en bijbehorende windturbines
  PREMIUM

  Gemeente­raad Bronck­horst staat achter Regionale Energie Strategie en bijbehoren­de windturbi­nes

  De Regionale Energie Strategie (RES 1.0) is gisteren zonder problemen door de gemeenteraad van Bronckhorst gekomen. Dat betekent onder andere dat de gemeente wil inzetten op een windturbinepark voor 2030. Zorgt dit voor wind in de zeilen bij nieuwe politieke partijen die anti-windmolen zijn, zoals Bronckhorst Windturbine-Vrij? ,,Dat weet ik niet, de gemeente Bronckhorst heeft het heel slim aangepakt.’’

Achterhoek