Een oudere vrouw is zwaargewond geraakt na een aanrijding met een kleine vrachtwagen op de Sliekstraat (N314) buiten Hummelo.
Volledig scherm
Een oudere vrouw is zwaargewond geraakt na een aanrijding met een kleine vrachtwagen op de Sliekstraat (N314) buiten Hummelo. © GinoPress

Vrouw zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen bij Hummelo

Een oudere vrouw is vanmiddag zwaargewond geraakt nadat zij werd aangereden door een kleine vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de Sliekstraat (N314) bij Hummelo. 

 1. Vordenaren spuien gal over nieuwe, ‘te krappe’ bibliotheek in Kulturhus: ‘Een andere locatie zou het beste zijn’
  PREMIUM

  Vordenaren spuien gal over nieuwe, ‘te krappe’ biblio­theek in Kulturhus: ‘Een andere locatie zou het beste zijn’

  De nieuwe Vordense bibliotheek in het Kulturhus, die vorige week maandag werd geopend, heeft de tongen aardig losgemaakt. Er volgde een stortvloed aan kritiek, vooral op sociale media. Zomaar een greep: ‘Claustrofobisch! Te krap, te weinig boeken’, ‘In zo’n trieste omgeving wil geen vrijwilliger aan de slag’, ‘Wat een donker ongezellig hol! Zo’n achteruitgang!’.
 2. Piratenmuziek krijgt erkenning, maar de zenders zijn nog steeds outlaws: ‘We zorgen wél voor een gezond tegengeluid’
  PREMIUM

  Piratenmu­ziek krijgt erkenning, maar de zenders zijn nog steeds outlaws: ‘We zorgen wél voor een gezond tegenge­luid’

  De cultuur van de piratenmuziek wordt sinds juli omarmd als immaterieel erfgoed. Maar de mensen die deze – doorgaans Nederlandstalige – muziek ooit groot maakten, zijn nog steeds outlaws met een licht criminele status. Zendpiraten zijn de ‘krakers van de FM-radiofrequentie’. Zoals Handgas FM, dat al bijna een decennium lang vanuit de regio rond Baak en Steenderen de ene na de andere piratenknaller afvuurt op de Achterhoek. En soms zelfs België...
 3. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Achterhoek