Volledig scherm
Een oudere vrouw is zwaargewond geraakt na een aanrijding met een kleine vrachtwagen op de Sliekstraat (N314) buiten Hummelo. © GinoPress

Vrouw zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen bij Hummelo

Een oudere vrouw is vanmiddag zwaargewond geraakt nadat zij werd aangereden door een kleine vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de Sliekstraat (N314) bij Hummelo. 

De vrouw kwam vanaf het verzorgingshuis aan de Sliektraat en stak de weg over. Zij zag hierbij de vrachtwagen die vanaf Hummelo richting Doetinchem reed over het hoofd. Hierop volgde de aanrijding. 

Hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen. De vrouw heeft forse verwondingen opgelopen en is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De chauffeur van de kleine vrachtwagen is ongedeerd gebleven.

  1. 'Zwemseizoen van de waarheid’ voor Kruijffbad in Steenderen
    PREMIUM

    'Zwemsei­zoen van de waarheid’ voor Kruijffbad in Steenderen

    Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen moet het voor het eerst in vijf jaar tijd stellen zonder gemeentelijke subsidie. Er ging een streep door een jaarlijkse uitkering van 37.500 euro. Paniek bij zwemmend Steenderen? Dat niet. Mede met dank aan de lange en hete zomer van 2018. ,,Maar we moeten ons legertje vrijwilligers wél op peil houden, anders krijgen we problemen’’, zegt Jaap van de Vosse, voorzitter van stichting Sport, Cultuur en Educatie (SCE). De stichting beheert en exploiteert het Steenderense zwembad en heeft 2019 uitgeroepen tot 'Zwemseizoen van de waarheid’.

Achterhoek