Aipassa wil kinderen terug: ‘Eerst via de rechter, dan met John van den Heuvel’

Aanrader van de redactieEen crowdfunding om advocaatkosten te kunnen betalen, zijn auto verkopen, John van den Heuvel inschakelen. Marcus Aipassa uit Eerbeek heeft er alles voor over om zijn ‘verdwenen’ kinderen weer in de armen te sluiten.

De fotolijstjes zijn van de muur. Alleen de spijkers herinneren nog aan de beeltenissen van Brandon (7) en Alejandro (4), de zoons van Marcus Aipassa (56) uit Eerbeek. ,,Als ik de foto's zie, breekt mijn hart. Ik heb de foto’s even opgeborgen.’’

  1. Brummense huiseigenaren voelen pijn in portemonnee: 60 euro meer ozb
    PREMIUM

    Brummense huiseigena­ren voelen pijn in portemon­nee: 60 euro meer ozb

    Als het licht op groen gaat voor een verhoging van de onroerendezaakbelasting (ozb) van zeven ton, moet de gemiddelde Brummense woningbezitter komend jaar zo’n 60 euro extra betalen. Het Brummense college van b en w houdt vast aan de forse verhoging van 14 procent, die in 2020 700.000 euro aan extra inkomsten moet opleveren. Dat blijkt uit de donderdag gepresenteerde gemeentelijke conceptbegroting voor het komende jaar. Het college van b en w negeert daarmee de gemeenteraad, die wil dat de ozb met 280.000 euro wordt verhoogd.

Zutphen