Het gemeentehuis van Brummen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gemeentehuis van Brummen. © Ruben Meijerink

Brummen klimt uit financieel dal en investeert weer: Dit is wat inwoners ervan gaan merken

Waar de gemeente Brummen de afgelopen jaren in financieel zwaar weer verkeerde, breekt nu de zon door. De gemeentelijke schatkist is gespekt, er is ruimte om te sparen en investeringen zijn zelfs weer mogelijk. Niet alleen fijn voor de gemeente, maar ook voor haar inwoners: een beoogde belastingverhoging blijft achterwege.

0 reacties

 1. Kookgekke vrienden gaan samen restaurant runnen in buurtschap Broek: ‘Het zal best wel eens botsen’
  PREMIUM

  Kookgekke vrienden gaan samen restaurant runnen in buurtschap Broek: ‘Het zal best wel eens botsen’

  Twee vrienden met een passie voor koken storten zich in een horeca-avontuur. Pascal Elshof (40) en Eric Elzinga (39) runnen vanaf 1 juli uitspanning De Vroolijke Frans in Broek, een buurtschap tussen Brummen en Oeken. Voor ‘El en El’ is het saloonachtige café-restaurant bekend terrein: Brummenaar Pascal is er bedrijfsleider en Apeldoorner Eric chef-kok. ,,We zijn meegegroeid met deze zaak en zullen niet veel gaan veranderen’’, zegt Pascal.
 2. Stuntacties smaken TinQ goed: Harderwijks brandstofbedrijf ziet volop groeikansen
  PREMIUM
  VIDEO

  Stuntac­ties smaken TinQ goed: Harder­wijks brandstof­be­drijf ziet volop groeikan­sen

  Files en verkeerschaos in de buurt, vanwege de uurtjes goedkoop tanken; slechte reclame voor het Harderwijkse brandstofbedrijf TinQ? Allerminst, weet Jeroen van der Marel. Zijn merk ging er veelvuldig door over de tong en dat is bepaald niet vervelend voor een bedrijf dat zijn marktaandeel wil vergroten. Ondanks de vlucht van elektrisch rijden kan er meer benzine worden verkocht, denkt de verkoopdirecteur.