Wedstrijd van Sportclub Brummen tegen Warnsveldse Boys. Voetbalverenigingen hunkeren weer naar het beeld dat er eindelijk weer wedstrijden gespeeld mogen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Wedstrijd van Sportclub Brummen tegen Warnsveldse Boys. Voetbalverenigingen hunkeren weer naar het beeld dat er eindelijk weer wedstrijden gespeeld mogen worden. © Jeroen Jazet

Brummen scheldt deel van huur sportclubs kwijt: waardering maar ook onbegrip bij sportverenigingen

Sportverenigingen in Brummen hoeven een deel van de huur van het vierde kwartaal niet te betalen. De gemeente komt de verenigingen tegemoet met een kwijtschelding. Daar is waardering voor, maar bij buitensporten ook onbegrip. Waarom wordt er deze keer maar 45 procent kwijtgescholden, terwijl dat vorig jaar nog 100 procent was? 

0 reacties

 1. Hoe een Iraanse mensenrechtenactivist vluchtte en haar eerste Nederlandse contact legde in Brummen
  PREMIUM

  Hoe een Iraanse mensenrech­ten­ac­ti­vist vluchtte en haar eerste Nederland­se contact legde in Brummen

  In 1990 vluchtte Mardjan Seighali voor het dictatoriale regime van Iran. Op zoek naar vrijheid kwam terecht in Nederland. Zonder de taal en de cultuur goed te begrijpen, legde ze haar eerste contacten in Brummen. In haar boek Tot op de dag, geschreven met journalist Job Hulsman, vertelt ze haar verhaal. ,,Als ik terugdenk aan Brummen, heb ik alleen maar warme gevoelens.”
 1. Video van de Dag | Historische tempel komt na 40 jaar, letterlijk, weer boven water
  Play

  Video van de Dag | Histori­sche tempel komt na 40 jaar, letterlijk, weer boven water

  6 mei
 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen

Zutphen