De voetbalclubs van de voorzitters Emile Jager (VV Oeken, links) en Paul Busser (Spc. Brummen) zullen niet gaan fuseren. De leden van Oeken spraken zich unaniem uit tegen een fusie.
Volledig scherm
De voetbalclubs van de voorzitters Emile Jager (VV Oeken, links) en Paul Busser (Spc. Brummen) zullen niet gaan fuseren. De leden van Oeken spraken zich unaniem uit tegen een fusie. © Jeroen Jazet

Brummense voetbalfusie van de baan na unaniem ‘nee’ van Oeken, deur voor samenwerking blijft open

Er komt geen fusie tussen de voetbalclubs Sportclub Brummen en voetbalvereniging Oeken. De leden van VV Oeken spraken zich vorige week unaniem uit tegen een samensmelting met de Brummense buurman, die een fusie noodzakelijk acht. Wel wil Oeken blijven samenwerken met Brummen op het gebied van jeugd- en vrouwenvoetbal.

 1. Wat staat de bejaarde omkoopzussen te wachten in de gevangenis?
  PREMIUM
  Vraag bij het nieuws

  Wat staat de bejaarde omkoopzus­sen te wachten in de gevangenis?

  Twee bejaarde zussen uit Brummen en Poortugaal (ZH) zijn deze week veroordeeld tot een half jaar cel voor het omkopen van een Nepalees minderjarig slachtoffer van hun pedofiele broer. De zussen boden de familie van het misbruikslachtoffer tienduizenden dollars om de belastende verklaring tegen hun broer te laten verdwijnen. Gisteren werd bekend dat de zussen in hoger beroep gaan. Eveline Petit, persvoorlichter bij het ministerie van Justitie en Veiligheid, geeft tekst en uitleg over wat de dames van 80 en 81 jaar te wachten staat als ze straks toch in de gevangenis belanden.
 1. René werd voor zijn huis in Balkbrug in elkaar geslagen
  Play

  René werd voor zijn huis in Balkbrug in elkaar geslagen

 2. Wilde achtervolging in Zwolle eindigt bij Kamperlijntje
  Play

  Wilde achtervol­ging in Zwolle eindigt bij Kamperlijn­tje

Zutphen