De voetbalclubs van de voorzitters Emile Jager (VV Oeken, links) en Paul Busser (Spc. Brummen) zullen niet gaan fuseren. De leden van Oeken spraken zich unaniem uit tegen een fusie.
Volledig scherm
De voetbalclubs van de voorzitters Emile Jager (VV Oeken, links) en Paul Busser (Spc. Brummen) zullen niet gaan fuseren. De leden van Oeken spraken zich unaniem uit tegen een fusie. © Jeroen Jazet

Brummense voetbalfusie van de baan na unaniem ‘nee’ van Oeken, deur voor samenwerking blijft open

Er komt geen fusie tussen de voetbalclubs Sportclub Brummen en voetbalvereniging Oeken. De leden van VV Oeken spraken zich vorige week unaniem uit tegen een samensmelting met de Brummense buurman, die een fusie noodzakelijk acht. Wel wil Oeken blijven samenwerken met Brummen op het gebied van jeugd- en vrouwenvoetbal.

  1. Libanonveteraan Bert Kleine Schaars uit Deventer zet hulpactie op voor Beiroet: ‘Anoniem geld geven vind ik niks’
    PREMIUM

    Libanonve­te­raan Bert Kleine Schaars uit Deventer zet hulpactie op voor Beiroet: ‘Anoniem geld geven vind ik niks’

    Libanon-veteraan Bert Kleine Schaars kwam meteen in actie toen hij dinsdag zag wat voor ramp zich in Beiroet voltrok. Anoniem geld geven vindt hij maar niks, want veel vertrouwen in de Libanese regering heeft hij niet. Sinds vrijdagmiddag kunnen mensen bij het Veteraneninstituut geld doneren. Wat hij ermee gaat doen? Dingen die echt nodig zijn, zoals het verschepen van voedsel en medicijnen.

Zutphen