De forensische recherche doet onderzoek in en rond het het huis van de 35-jarige Eerbeekse die onder verdachte omstandigheden is overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
De forensische recherche doet onderzoek in en rond het het huis van de 35-jarige Eerbeekse die onder verdachte omstandigheden is overleden. © ANP

Buurt Eerbeek treurt om overleden Marjolein (35), ‘type dat geen vlieg kwaad doet’

VIDEOIn de straat van de 35-jarige Eerbeekse, die afgelopen nacht onder verdachte omstandigheden is overleden, wordt terneergeslagen gereageerd. Iedereen zag haar geregeld lopen. Toch kende niemand haar echt. ,,Ik vond haar altijd mensenschuw, zo’n type dat geen vlieg kwaad doet.’’

Familieleden van haar bevestigen aan de Stentor dat het gaat om Marjolein Bosch (35) uit Eerbeek. De hoekwoning van de sociale huurwoningen aan de Bijenkorf in Eerbeek is omsingeld met hoge hekken. Af en toe steken gemaskerde hoofden van forensische politieonderzoekers, gehuld in witte pakken, boven de hekken uit als ze het stoepje oplopen om de woning van het slachtoffer te betreden.

De forensische recherche is met ondersteunende agenten in groten getale aanwezig om te achterhalen wat er afgelopen nacht met de Eerbeekse is gebeurd. 

Zutphen