De fractievoorzitters van de vier partijen in de nieuwe coalitie. VlnR: Margo van Enck-Hulleman (PvdA), Luuk Tuiten (Lokaal Belang), Gertie Sloetjes (GroenLinks), Merijn van As (D66)
Volledig scherm
PREMIUM
De fractievoorzitters van de vier partijen in de nieuwe coalitie. VlnR: Margo van Enck-Hulleman (PvdA), Luuk Tuiten (Lokaal Belang), Gertie Sloetjes (GroenLinks), Merijn van As (D66) © Diego Kemps

Coalitieakkoord in Brummen: minder afhankelijk van provincie en duidelijkheid over Burgersterrein

‘Vertrouwen, verbinden, versterken’, met die titel werd het nieuwe coalitieakkoord in Brummen woensdag gepresenteerd. Lokaal Belang, GroenLinks, PvdA en D66 zwaaien de komende vier jaar de scepter in de gemeente. De partijen willen dat de gemeente meer taken overneemt van de provincie in het plan voor Eerbeek, waar de leefbaarheid onder druk komt te staan door de grootschalige papierindustrie. Ook moet er meer duidelijkheid komen over de invulling van het Burgersterrein in Eerbeek. 

1 reactie

 • Willem Post

  1 maand geleden
  We zullen zien hoelang het goed gaat.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Zutphen