Deze gekte maakte Nico uit Brummen nog nooit mee: hele wereld duikt op veiling van unieke oldtimers

Met video,,De kers op de taart, een unieke kans, iets dat weinig mensen gegeven is.” Nico Aaldering (69) uit Brummen komt superlatieven tekort om de afgelopen weken te beschrijven. Hij werd wereldnieuws door dé aankoop van zijn leven: een verzameling van 230 unieke oldtimers, volgens kenners ongekend. Geïnteresseerde kopers kunnen aankomend weekend de auto's voor het eerst bekijken.

16 reacties

 • W Ribbers

  2 weken geleden
  Heer Koelewijn. Over aandacht gesproken. U bent volgens mij zelf ook gek op aandacht. Bij menig artikel zie ik een onzinnige reactie van u. Niks beters te doen?
 • rob asselt

  2 weken geleden
  Aaldering is een blij mens. Daar zie je er niet zo veel meer van tegenwoordig..
 • Eric Moll

  2 weken geleden
  Die bewindvoerder van de heer Palmen, de verzamelaar, is niet over één nacht ijs gegaan en heeft één van de beste in dit segment de kans gegeven al die klassieke auto's te kopen. Nico Aaldering is een autoriteit en zal de veiling zeker tot een goed einde brengen. Bewindvoerder blij, Aaldering blij en hopelijk ook Palmen blij, naast 230 blije autoliefhebbers die zo'n vehikel kunnen kopen en hopelijk fraai gaan restaureren. Media als bijv. Discovery Channel kunnen er een mooie docu van maken.
 • ricardo huinink

  2 weken geleden
  De auto,sdie door dat bedrijf zijn klaargemaakt, zitten volgestouwd met plamuur!......maar ja.....Dat mag je nietnoemen, want de nederlander wil gewoon genaait worden en kijkt tegen hoge bedrijven aan
 • Jan Kelder

  2 weken geleden
  Echte Nederlandse reacties, iemand heeft een prachtige collectie auto's verkregen, misschien geluk, nou en, maar dan wordt er weer zo gereageerd !! Alles heeft met geluk te maken !!! Johan Cruijff antwoorde ooit op een vraag van een journalist over z'n vroege ontdekking: Ik heb het geluk gehad dat ik op het juiste moment door de juiste mensen werd gezien, er lopen talloze goede mensen rond in Nederland maar die hebben niet het geluk gehad zo als ik !!!!