‘Efteling voor paarden’ in Empe; klauteren over rotsen, zwemmen door water en klimmen over bruggen

videoVerscholen tussen honderden bomen in Empe ligt het paradijs voor paarden, genaamd Xtreme Trail. Op ruim 8 hectare kunnen paarden en hun ruiters zich helemaal uitleven door te zigzaggen tussen boomstronken, te galopperen door een tunnel en te zwemmen in water. Eigenaresse Monique Pomp kan haar geluk niet op. ,,Een droom die uitkomt.”

1 reactie

 • Gert te Kampe

  2 maanden geleden
  Epe ????? Empe!!!!
 1. Gemeente Brummen moet bijna 4 ton betalen aan Eerbeekse grondeigenaar
  PREMIUM

  Gemeente Brummen moet bijna 4 ton betalen aan Eerbeekse grondeige­naar

  De gemeente Brummen moet 365.000 euro betalen aan de eigenaar van grond aan de Juliana van Stolberglaan 2 in Eerbeek. De eigenaar wilde een tweede woning bouwen op zijn perceel, maar dat bleek niet mogelijk door bepaalde regels in het bestemmingsplan. Zijn perceel werd daardoor 365.000 euro minder waard. De gemeente probeerde een planschade-claim nog te voorkomen door regels in het bestemmingsplan aan te passen, maar die waren volgens de Raad van State nog te onduidelijk.
 2. Lintjesregen daalt neer in de gemeente Brummen, acht inwoners mogen een lintje opspelden
  LINTJESREGEN 2021

  Lintjesre­gen daalt neer in de gemeente Brummen, acht inwoners mogen een lintje opspelden

  Acht inwoners van de gemeente Brummen uit Eerbeek, Empe en Brummen (dorp) kregen vanochtend wel een heel bijzonder telefoontje. Van burgemeester Alex van Hedel kregen er zeven te horen dat ze zijn beloond met de Koninklijke onderscheiding ‘Lid in de orde van Oranje-Nassau’. Voor één persoon was het nog specialer. Zij kreeg te horen dat ze de titel ‘Ridder in de Orde van Oranje-Nassau’ vanaf nu mag dragen.
 3. Hoogste rechter zet streep door plan ‘met veel gebreken’ voor drie hoge windturbines bij Eefde
  PREMIUM

  Hoogste rechter zet streep door plan ‘met veel gebreken’ voor drie hoge windturbi­nes bij Eefde

  De Raad van State heeft vandaag het plan voor drie windturbines (185 meter hoog) langs het Twentekanaal en op de grens van Zutphen en Eefde volledig afgeschoten. Er kleven zoveel gebreken aan het bouwplan dat de hoogste bestuursrechter geen andere optie zag dan het bestemmingsplan en omgevingsvergunningen naar de prullenmand te verwijzen. Inwoners van het gebied reageren verheugd.

Zutphen