Elis Ligtlee heeft erg genoten van haar werk in de verslaggeving van de Olympische Spelen, maar werd, net als in haar topsporttijd, geraakt door de negatieve commentaren over haar uiterlijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Elis Ligtlee heeft erg genoten van haar werk in de verslaggeving van de Olympische Spelen, maar werd, net als in haar topsporttijd, geraakt door de negatieve commentaren over haar uiterlijk. © Kevin Hagens

Elis Ligtlee overspoeld en gesterkt door ‘lieve berichtjes’ na commentaar op haar uiterlijk bij NOS

Eerbeekse Elis Ligtlee heeft de afgelopen dagen een stortvloed van lieve berichtjes gekregen, nadat eerst een aantal mensen meende commentaar te moeten leveren op haar uiterlijk na verslaggeving voor de NOS. Nadat de ex-baanwielrenster, die in Rio de Janeiro in 2016 Olympisch kampioene werd op de Keirin, haar ongenoegen via Instagram uitsprak over die negatieve reacties werd zij onder andere via de site van de Stentor overladen met lofuitingen en steun in de rug.

1 reactie

  • Schroer

    3 maanden geleden
    Ik vond het ook vreemd om te lezen, waarschijnlijk zijn de mensen die kritiek leveren op haar uiterlijk jaloers op wat ze allemaal heeft gepresteerd in haar leven. Ik zou haar willen complimenteren!

Zutphen