De papierindustrie in Eerbeek wil groeien. Daarvoor is een logistiek centrum nodig. Dat zou zorgen voor groei van de papierfabrieken, maar ook voor een leefbaarder Eerbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
De papierindustrie in Eerbeek wil groeien. Daarvoor is een logistiek centrum nodig. Dat zou zorgen voor groei van de papierfabrieken, maar ook voor een leefbaarder Eerbeek. © Maarten Sprangh

Gaat een logistiek centrum wel zorgen voor een leefbaarder Eerbeek? ‘Een grote wassen neus’

Vrachtwagens die dwars door het dorp af en aan rijden naar de verschillende papierfabrieken. Het is Eerbekenaren al jarenlang een doorn in het oog. Een zogeheten Logistiek Centrum Eerbeek (LCE) zou dat probleem moeten oplossen, maar gebeurt dat ook? Uit onderzoek blijkt dat het aantal zware vrachtwagenritten met een LCE groeit en dat de verkeersveiligheid afneemt.

0 reacties

  1. Athletic Skills Model leert Eagles-jeugd beter bewegen: ‘Laat Eagles een voorbeeld zijn’
    PREMIUM

    Athletic Skills Model leert Eag­les-jeugd beter bewegen: ‘Laat Eagles een voorbeeld zijn’

    Het zogenaamde Athletic Skills Model leert sporters veelzijdig bewegen. De in het afgelopen najaar geopende ASM-hal op de FSG Campus in Apeldoorn biedt iedere sportbeoefenaar de gelegenheid actief aan zijn motoriek te sleutelen. Nu de jeugdopleiding van eredivisievoetbalclub Go Ahead Eagles zich heeft geconformeerd aan de veelomvattende trainingsmethode, hopen FSG en de trainers van The Gym dat lokale amateursporters en -clubs dit voorbeeld weldra volgen.