Jaap Klein Sprokkelhorst (l) en buurman Jan Willem de Jonge (r) hebben een brief ontvangen van de gemeente Brummen: of ze even de woz-belasting van de afgelopen drie jaar willen terugbetalen, want de gemeente heeft een foutje gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Klein Sprokkelhorst (l) en buurman Jan Willem de Jonge (r) hebben een brief ontvangen van de gemeente Brummen: of ze even de woz-belasting van de afgelopen drie jaar willen terugbetalen, want de gemeente heeft een foutje gemaakt. © Jeroen Jazet

Gemeente Brummen maakt foutje met ozb: zeven inwoners onaangenaam verrast door gepeperde rekening

Of ze nog even de onroerendezaakbelasting (ozb) van de afgelopen drie jaar konden betalen. Door een systeemfout van de gemeente Brummen viel vorige week bij zeven inwoners, onder wie de buurmannen Jaap Klein Sprokkelhorst en Jan Willem de Jonge, een onaangename verrassing op de deurmat. ,,Het gaat over ruim tweeduizend euro.”

  1. Libanonveteraan Bert Kleine Schaars uit Deventer zet hulpactie op voor Beiroet: ‘Anoniem geld geven vind ik niks’
    PREMIUM

    Libanonve­te­raan Bert Kleine Schaars uit Deventer zet hulpactie op voor Beiroet: ‘Anoniem geld geven vind ik niks’

    Libanon-veteraan Bert Kleine Schaars kwam meteen in actie toen hij dinsdag zag wat voor ramp zich in Beiroet voltrok. Anoniem geld geven vindt hij maar niks, want veel vertrouwen in de Libanese regering heeft hij niet. Sinds vrijdagmiddag kunnen mensen bij het Veteraneninstituut geld doneren. Wat hij ermee gaat doen? Dingen die echt nodig zijn, zoals het verschepen van voedsel en medicijnen.

Zutphen