Volledig scherm
Sfeerimpressie van Mañana Mañana. © Bart Heemskerk

Helft kaarten Mañana Mañana al weg, camping is uitverkocht

VORDEN - Voor festival Mañana Mañana zijn ruim een maand na de start van de voorverkoop al de helft van de tickets verkocht. De camping (met alle drie dagen toegang tot het Vordense festival) is zelfs al helemaal uitverkocht. Dat meldt organisator de Feestfabriek. 

De verkoop van de kaarten gaat sneller dan ooit, aldus de Feestfabriek: 'Zo staat de teller voor de zaterdagkaart al op 85 procent, vorig jaar stond die na één maand op 39 procent', zo wordt gemeld. Dit terwijl er nog geen enkele optredende artiest bekend is gemaakt. De eerste programmanamen worden donderdag 7 december bekend.

Camping

Volledig scherm
Het percentage van het aantal kaarten dat voor alle dagen van Mañana Mañana al is verkocht. © PR

Het uitverkopen van de camping betekent dat opnieuw 4.000 kampeerders hun tent opzetten op het terrein bij kasteel Vorden, waar het 'kleine zusje van de Zwarte Cross' voor het tweede jaar wordt gehouden. De voorgaande vier jaar was het op Landgoed Enghuizen in Hummelo. Mañana Mañana is van donderdag 14 tot en met zondag 17 juni.

Naar de editie van afgelopen jaar kwamen 26.848 bezoekers en daarmee was het festival bijna uitverkocht. Alle kaarten voor Mañana Mañana 2018 zijn nog voor het einde van het jaar weg als de ticketverkoop in dit tempo doorzet, verwacht de Feestfabriek.

De Feestfabriek is tevens organisator van de Zwarte Cross, 12 tot en met 15 juli in Lichtenvoorde. De voorverkoop van kaarten voor dat festival begint komende zaterdag voor leden van fanclub Harder!, en een week later voor iedereen. Alle kaarten voor de crosses op het festival verkochten afgelopen zaterdag binnen drie minuten uit.

Zutphen