Volledig scherm
Sfeerimpressie van Mañana Mañana. © Bart Heemskerk

Helft kaarten Mañana Mañana al weg, camping is uitverkocht

VORDEN - Voor festival Mañana Mañana zijn ruim een maand na de start van de voorverkoop al de helft van de tickets verkocht. De camping (met alle drie dagen toegang tot het Vordense festival) is zelfs al helemaal uitverkocht. Dat meldt organisator de Feestfabriek. 

De verkoop van de kaarten gaat sneller dan ooit, aldus de Feestfabriek: 'Zo staat de teller voor de zaterdagkaart al op 85 procent, vorig jaar stond die na één maand op 39 procent', zo wordt gemeld. Dit terwijl er nog geen enkele optredende artiest bekend is gemaakt. De eerste programmanamen worden donderdag 7 december bekend.

Camping

Volledig scherm
Het percentage van het aantal kaarten dat voor alle dagen van Mañana Mañana al is verkocht. © PR

Het uitverkopen van de camping betekent dat opnieuw 4.000 kampeerders hun tent opzetten op het terrein bij kasteel Vorden, waar het 'kleine zusje van de Zwarte Cross' voor het tweede jaar wordt gehouden. De voorgaande vier jaar was het op Landgoed Enghuizen in Hummelo. Mañana Mañana is van donderdag 14 tot en met zondag 17 juni.

Naar de editie van afgelopen jaar kwamen 26.848 bezoekers en daarmee was het festival bijna uitverkocht. Alle kaarten voor Mañana Mañana 2018 zijn nog voor het einde van het jaar weg als de ticketverkoop in dit tempo doorzet, verwacht de Feestfabriek.

De Feestfabriek is tevens organisator van de Zwarte Cross, 12 tot en met 15 juli in Lichtenvoorde. De voorverkoop van kaarten voor dat festival begint komende zaterdag voor leden van fanclub Harder!, en een week later voor iedereen. Alle kaarten voor de crosses op het festival verkochten afgelopen zaterdag binnen drie minuten uit.

  1. Brummen maakt werk van verbeteren jeugdhulp

    Brummen maakt werk van verbeteren jeugdhulp

    De jeugdhulp in de gemeente Brummen kan op enkele belangrijke gebieden beter. Dat blijkt uit de uitkomsten van een cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau BMC. Vooral over de toegankelijkheid van jeugdvoorzieningen en de kwaliteit en kennis van de hulpverleners is een significant deel van de respondenten ontevreden. Wethouder Jolanda Pierik belooft beterschap. ,,We gaan werken aan verbetering op een aantal speerpunten.''
  2. Rapport: grote fouten bij leerlingenvervoer PlusOV

    Rapport: grote fouten bij leer­lin­gen­ver­voer PlusOV

    Rond het leerlingenvervoer in de Stedendriehoek zijn de afgelopen maanden grote fouten gemaakt. Dat valt onder meer de betreffende vervoerscentrale, PlusOV, aan te rekenen. Dat staat in een rapport over de problemen bij PlusOV. Onder meer tegenover deze krant gaven ouders en onderwijsinstellingen aan dat er van alles mis ging bij het vervoer van leerlingen die naar het speciaal onderwijs gaan. Busjes komen te laat, of helemaal niet. Dit geldt voor zowel het leerlingenvervoer als het WMO-vervoer.

Zutphen