Agenten arresteren op de Emperweg een van de twee verdachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Agenten arresteren op de Emperweg een van de twee verdachten. © Irma Jansen

Klopjacht op inbreker in Empe eindigt in maisveld: ‘Zoiets maak je niet elke dag mee’

De politie zette een helikopter en speurhonden in: er was woensdag in Empe een heuse klopjacht voor nodig om de verdachten van een inbraakpoging bij het schoonmaakbedrijf van Remco van Kooten te kunnen arresteren. ‘Het was best mooi om te zien, zoiets maak je niet elke dag mee’.

 1. Botsende besturen: komt jeugd- en vrouwenvoetbal in Brummen in het gedrang?
  PREMIUM

  Botsende besturen: komt jeugd- en vrouwen­voet­bal in Brummen in het ge­drang?

  Privé kunnen Paul Busser en Emile Jager prima samen door één deur, maar in hun functies als voorzitters staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Hun clubs, Sportclub Brummen en vv Oeken, werken sinds 2015 samen als SJO Oeken-Brummen om jeugd- en vrouwenvoetbal in Brummen mogelijk te maken. Maar Sportclub Brummen heeft vv Oeken nu een ultimatum gesteld: we gaan fuseren of we gaan na het seizoen 2020/2021 uit elkaar.
 2. Kijk hier hoeveel corona-besmettingen er nu zijn in jouw gemeente

  Kijk hier hoeveel corona-besmettin­gen er nu zijn in jouw gemeente

  Daar waar andere delen van het land steeds feller kleuren als het gaat om brandhaarden waar het coronavirus heerst, lijkt de situatie in IJsselland en Gelderland rustiger te worden. In vergelijking met het vorige meetmoment (28 juli) is er vandaag in dit deel van het land merendeels sprake van een enkele patiënt per gemeente. Alleen Apeldoorn (13), Zutphen (8), Deventer (5), Oldebroek (5), Zwolle (4) en Brummen (4) steken daarbij af.

Zutphen