Volledig scherm
Koninklijke onderscheiding. Foto ter illustratie. © anp

Landal-directeur Eerbeek ondernemer van het jaar

Jerry Meijer, directeur van Landal Coldenhove in Eerbeek is vandaag door de gemeente Brummen uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar 2018.

De uitreiking van deze jaarlijkse prijs vond dinsdag plaats tijdens de netwerkbijeenkomst Brummen Onderneemt voor lokale ondernemers in het Brummense gemeentehuis. Meijer zelf was vanwege griep niet in de gelegenheid de bijbehorende zilveren legpenning en oorkonde in ontvangst te nemen, maar liet weten vereerd te zijn met de prijs.

Keus van college

Meijer is de opvolger van Casper Heine van Jumbo Eerbeek (2016) en Ronald Smit van Ferrocal Brummen (2017), die zich in de afgelopen twee jaar Ondernemer van het jaar mochten noemen. De Brummense Ondernemer van het jaar wordt sinds 2016 verkozen door het Brummense college.

'Inspirerend voorbeeld'

Burgemeester Alex van Hedel concludeerde tijdens de uitreiking dat het vakantiepark uitblinkt in klantvriendelijkheid en duurzaam ondernemen. ,,Het gemeentebestuur ziet Jerry Meijer als een inspirerend voorbeeld van een bijzonder maatschappelijk verantwoord en betrokken lokale ondernemer”, aldus Van Hedel.

Zutphen