Lichaam vermiste man (51) uit Hengelo (G) gevonden in IJssel bij Brummen

VideoHet lichaam van de vermiste man (51) uit het Gelderse Hengelo is vanavond bij een zoekactie aangetroffen in de IJssel bij Brummen door het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ). 

 1. Drukte bij paspoortaanvragen in Salland, Deventer, Zutphen en de Achterhoek: sommige gemeenten hanteren langere levertijd
  PREMIUM

  Drukte bij paspoort­aan­vra­gen in Salland, Deventer, Zutphen en de Achterhoek: sommige gemeenten hanteren langere levertijd

  Er is beduidend meer vraag naar nieuwe paspoorten. Dat merken de gemeenten in de regio Salland, Deventer en de Achterhoek. Doordat steeds meer landen toegankelijk worden voor vakantiegangers uit Nederland, besluiten meer mensen een paspoort aan te vragen. Een enkele gemeente waarschuwt voor langere wachttijden. Dat zijn bijvoorbeeld Zutphen, Berkelland en Brummen.
 2. Brummense politiek roert zich om verkoop grond aan Rheden: ‘Brummen zit niet in de opheffingsuitverkoop’
  PREMIUM

  Brummense politiek roert zich om verkoop grond aan Rheden: ‘Brummen zit niet in de opheffings­uit­ver­koop’

  De Brummense gemeenteraad zet vraagtekens bij de verkoop van anderhalve hectare Brummens grond aan de gemeente Rheden. Aanleiding voor de verkoop is de bouw van een nieuwe woonwijk in Laag-Soeren, dat exact op de gemeentegrens ligt. De Brummense politiek wil dat de gemeente gaat onderzoeken of die woningen niet op Brummens grondgebied kunnen komen. ,,Wij hebben net zo hard woningen nodig.”

Zutphen