Volledig scherm
De politie zoekt een man die infietste op een groep kinderen. © Venema Media

Man op mountainbike rijdt kinderen omver in Eerbeek: breuken, kneuzingen en hechtingen

Een man op een mountainbike is op een groep kinderen ingefietst In Eerbeek. Meerdere kinderen liepen flinke verwondingen op. Eentje had zelfs zijn elleboog gebroken.  

De politie is hard op zoek naar de man die dit incident, dat woensdag 15 mei plaatsvond, heeft veroorzaakt. 

Een groep schoolkinderen fietste over het bospad bij de Imboschweg in Eerbeek toen een man op een mountainbike hen tegemoet fietste. In plaats van netjes langs de groep te fietsen, maakte de man zich breed en reed op de groep in. Meerdere kinderen kwamen ten val. Een kind had zelfs zijn elleboog gebroken. Andere kinderen hadden kneuzingen of wonden die gehecht moesten worden. 

Onacceptabel

De politie noemt het gedrag van de man ‘onacceptabel’ en is daarom naar hem op zoek. Hij zou tussen de zestig á zeventig jaar oud zijn, een pet en een bordeauxrode jas dragen. Hij heeft een mountainbike met fietstassen. 

Wie informatie heeft over de man kan contact opnemen met de politie via 0900-8844. 

  1. CDA Brummen teleurgesteld na stranden ESCo-plan
    PREMIUM

    CDA Brummen teleurge­steld na stranden ESCo-plan

    Het college van burgemeester en wethouders van Brummen kan een streep zetten door het plan om de verduurzaming van tien gemeentelijke panden uit te besteden aan een Energy Service Company (ESCo). Een meerderheid van de gemeenteraad - waaronder coalitiepartij VVD - stemde donderdagavond tegen het ESCo-plan. Coalitiepartner CDA is teleurgesteld. Fractievoorzitter Erwin te Bokkel: ,,Brummen had een voortrekkersrol kunnen vervullen in verduurzaming en CO2-reductie. Die kans is nu verkeken.’’

Zutphen