Maud (25) overwon kanker en is nu miss-finalist: ‘Fuck you met je maatje 34-36’

VIDEOMaud van Oossanen (25) uit Eerbeek kreeg in maart vorig jaar de diagnose borstkanker. Het coronajaar stond voor haar in het teken van chemokuren en die vreselijk moeilijke beslissing om haar beide borsten te laten amputeren. Nu is ze een van de tien finalisten van de Miss Nederland verkiezingen.

1 reactie

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Inderdaad:"Fuck You" met maatje spillebeen en ribbenkast. Waren er maar meer modellen met 38-40-42, véél mooier dan die wandelende gratenpakjes. In de modellenwereld ben je met maat 38 al te dik, idioterie. Je hebt groot gelijk, Maud! Ga ervoor, een winnaar ben je sowieso al.
 1. Plek voor eenzame mensen in Brummen dreigt te verdwijnen: ‘Het zou een ramp zijn voor de bezoekers’
  PREMIUM

  Plek voor eenzame mensen in Brummen dreigt te verdwijnen: ‘Het zou een ramp zijn voor de bezoekers’

  De Brummense stichting Onze DROOM is radeloos. De gemeente wil het pand van de stichting - dat ontmoetingen organiseert voor eenzame mensen - namelijk verkopen. Daarom moeten ze op zoek naar een nieuw onderkomen, maar dat is bijna onmogelijk omdat ze het financieel niet breed hebben. Met een petitie hoopt Onze DROOM de gemeenteraad ervan te overtuigen dat het burgerinitiatief behouden moet blijven. ,,Dit is onze laatste strohalm.”

Zutphen