Maud (25) overwon kanker en is nu miss-finalist: ‘Fuck you met je maatje 34-36’

VIDEOMaud van Oossanen (25) uit Eerbeek kreeg in maart vorig jaar de diagnose borstkanker. Het coronajaar stond voor haar in het teken van chemokuren en die vreselijk moeilijke beslissing om haar beide borsten te laten amputeren. Nu is ze een van de tien finalisten van de Miss Nederland verkiezingen.

1 reactie

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Inderdaad:"Fuck You" met maatje spillebeen en ribbenkast. Waren er maar meer modellen met 38-40-42, véél mooier dan die wandelende gratenpakjes. In de modellenwereld ben je met maat 38 al te dik, idioterie. Je hebt groot gelijk, Maud! Ga ervoor, een winnaar ben je sowieso al.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Ook dit jaar geen feestelijk getoeter in Zutphen: ‘Voor ons is 750 bezoekers Dweildag-onwaardig’
  PREMIUM

  Ook dit jaar geen feestelijk getoeter in Zutphen: ‘Voor ons is 750 bezoekers Dweil­dag-onwaardig’

  Dit jaar zal er - net als vorig jaar - geen stoet dweilorkesten door de Zutphense binnenstad trekken. De Dweildag 2021 - die zou worden gehouden op zaterdag 11 september - is afgeblazen vanwege de ‘maximaal 750 bezoekers-regel’ voor eendaagse evenementen. ,,Voor zo’n gering aantal bezoekers kun je het centrum of een deel daarvan niet afsluiten’’, zegt organisatielid Wiet Verschure van dweilorkest ’t Spul(t).

Zutphen