In samenwerking met de Nepalese politie werd Piet Hein van T. in juni vorig jaar gearresteerd in de Nepalese hoofdstad Kathmandu.
Volledig scherm
In samenwerking met de Nepalese politie werd Piet Hein van T. in juni vorig jaar gearresteerd in de Nepalese hoofdstad Kathmandu. © EPA

Recherche stuntelt met telefoontaps: rechtszaak tegen bejaarde zus (78) uit Brummen uitgesteld

UpdateVanwege gestuntel met tapgesprekken door de recherche is de rechtszaak tegen de bejaarde Wilma van T. (78) uit Brummen uitgesteld. Samen met haar zus stond ze vandaag terecht, omdat de twee volgens justitie hun broer en voormalig kinderpsychiater Piet Hein van T. tevergeefs hielpen om zijn straf te ontlopen na misbruik van een 15-jarige jongen in Nepal. 

  1. Plek voor eenzame mensen in Brummen dreigt te verdwijnen: ‘Het zou een ramp zijn voor de bezoekers’
    PREMIUM

    Plek voor eenzame mensen in Brummen dreigt te verdwijnen: ‘Het zou een ramp zijn voor de bezoekers’

    De Brummense stichting Onze DROOM is radeloos. De gemeente wil het pand van de stichting - dat ontmoetingen organiseert voor eenzame mensen - namelijk verkopen. Daarom moeten ze op zoek naar een nieuw onderkomen, maar dat is bijna onmogelijk omdat ze het financieel niet breed hebben. Met een petitie hoopt Onze DROOM de gemeenteraad ervan te overtuigen dat het burgerinitiatief behouden moet blijven. ,,Dit is onze laatste strohalm.”

Zutphen