Het gezin Alberts maakt een echt familiefeest van de kleedjesmarkt. Behalve Jeffrey, Raluca en hun dochter, Emma, genieten ook opa en oma mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezin Alberts maakt een echt familiefeest van de kleedjesmarkt. Behalve Jeffrey, Raluca en hun dochter, Emma, genieten ook opa en oma mee. © Kevin Hagens

Snuffelen op kleedjesmarkt verspreid door heel Eerbeek: ‘Zo zien we nog eens wat van het dorp’

Een Koningsdag in coronatijd, mét verkoop van tweedehands spulletjes. Eerbeek laat zien dat het kan. De inwoners hielden op zeker 95 adressen hun eigen ‘kleedjesmarkt’, gewoon in de tuin of op de stoep. En dat trok bezoekers uit de wijde omgeving.

  1. Bokbierdag gaat onder voorbehoud door in vertrouwde stijl, op Zutphense markten: ‘Spreiden was geen optie voor horeca’
    PREMIUM

    Bokbierdag gaat onder voorbehoud door in vertrouwde stijl, op Zutphense markten: ‘Spreiden was geen optie voor horeca’

    De Bokbierdag in Zutphen gaat vooralsnog door, al houdt de organisatie vanwege de coronasituatie een slag om de arm. Het bierfeest waar jaarlijks tienduizenden mensen op af komen, staat gepland voor zondag 10 oktober. In de vertrouwde stijl: op de markten en met de traditionele optocht van bierwagens. Ook is er een dag eerder een soort ‘kleintje Bokbierdag’.

Zutphen