Volledig scherm
© anp

Twee vrouwen raken slaags bij verkeersruzie in Eerbeek

Een 58-jarige vrouw uit Eerbeek is donderdagmorgen gewond geraakt tijdens een verkeersruzie in Eerbeek. De ruzie vond plaats bij de verkeerslichten op de kruising Brummenseweg en Dierenseweg. De politie zoekt getuigen.

De 58-jarige vrouw reed rond 08.45 uur op de Lageweg in de richting van de Brummenseweg. Volgens haar kwam vanuit de Stuivenburgstraat een kleine witte auto heel dicht achter haar rijden. Daarna haalde de bestuurster van de witte auto de vrouw in en sneed haar hierbij af. 

Bij de kruising Brummenseweg en Dierenseweg moesten beide auto's stoppen voor rood licht. Hierop stapte de 58-jarige vrouw uit haar auto om de bestuurster van de witte auto aan te spreken op haar rijgedrag. De andere bestuurster stapte ook uit haar auto. Ze kregen ruzie, daarbij raakte de vrouw uit Eerbeek gewond. De andere vrouw stapte weer in en sloeg rechtsaf in de richting van Dieren.

Signalement

De weggereden vrouw is tussen de  25 en 30 jaar en ongeveer 1.60 à 1.65 meter lang. Ze heeft een getinte huidskleur, zwart haar en een goed verzorgd uiterlijk. Ze droeg donkere kleding en reed in een kleine witte auto. Ze sprak gebrekkig Nederlands.

Getuigen

Op het moment van de ruzie stonden meerdere voertuigen te wachten bij de verkeerslichten. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900 8844.

Anoniem melden kan ook via 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Zutphen