De politie doet onderzoek bij een huis in aan de Bijenkorf in Eerbeek waar Marjolein Bosch om het leven kwam.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek bij een huis in aan de Bijenkorf in Eerbeek waar Marjolein Bosch om het leven kwam. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Verdachte Antonius H. ontkent moord op vriendin Marjolein Bosch (35) uit Eerbeek

De 29-jarige Antonius H. uit Rheden ontkent iedere betrokkenheid bij de dood van de Eerbeekse Marjolein Bosch. Wel geeft hij toe haar een week eerder te hebben mishandeld. Het Openbaar Ministerie verdenkt H. van moord op zijn vriendin op 14 februari van dit jaar. 

 1. Libanonveteraan Bert Kleine Schaars uit Deventer zet hulpactie op voor Beiroet: ‘Anoniem geld geven vind ik niks’
  PREMIUM

  Libanonve­te­raan Bert Kleine Schaars uit Deventer zet hulpactie op voor Beiroet: ‘Anoniem geld geven vind ik niks’

  Libanon-veteraan Bert Kleine Schaars kwam meteen in actie toen hij dinsdag zag wat voor ramp zich in Beiroet voltrok. Anoniem geld geven vindt hij maar niks, want veel vertrouwen in de Libanese regering heeft hij niet. Sinds vrijdagmiddag kunnen mensen bij het Veteraneninstituut geld doneren. Wat hij ermee gaat doen? Dingen die echt nodig zijn, zoals het verschepen van voedsel en medicijnen.
 2. Botsende besturen: komt jeugd- en vrouwenvoetbal in Brummen in het gedrang?
  PREMIUM

  Botsende besturen: komt jeugd- en vrouwen­voet­bal in Brummen in het ge­drang?

  Privé kunnen Paul Busser en Emile Jager prima samen door één deur, maar in hun functies als voorzitters staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Hun clubs, Sportclub Brummen en vv Oeken, werken sinds 2015 samen als SJO Oeken-Brummen om jeugd- en vrouwenvoetbal in Brummen mogelijk te maken. Maar Sportclub Brummen heeft vv Oeken nu een ultimatum gesteld: we gaan fuseren of we gaan na het seizoen 2020/2021 uit elkaar.

Zutphen