Voetganger geschept door auto in Brummen

videoAan de Zutphensestraat in Brummen is vanavond een ongeluk gebeurd. Een voetganger is daar door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

Hulpdiensten werden rond 18.00 uur opgeroepen. Een opgeroepen traumahelikopter werd weer afgemeld. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het is niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek. De weg is daarom afgesloten. 

Volledig scherm
Ongeluk in Brummen © Persbureau Heitink

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Bruno de Vries (81) maakt cirkel rond met ode aan 'zijn' Eerbeek

    Bruno de Vries (81) maakt cirkel rond met ode aan 'zijn' Eerbeek

    Bruno de Vries zit er picobello bij in het pand van juwelier Weltevreden aan het Stuijvenburchplein in Eerbeek. Tevreden spinnend laat de 81-jarige die dik drie jaar geleden nog werd opgegeven door medisch specialisten, een hand over een 34 pagina's tellend fotoboek gaan. Het boek verbeeldt de totstandkoming van het kunstwerk De Papierschepper, waarvoor De Vries zich jarenlang beijverde. De geboorte van het fotoboek betekent het einde van het door De Vries aangevoerde Papierdorpers Comité. ,,Ons werk zit erop. En voor mij is de cirkel rond.''

Zutphen