Bij de voormalige vuilstort op de Doonweg in Eerbeek is wederom vervuild water gelekt de natuur in.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de voormalige vuilstort op de Doonweg in Eerbeek is wederom vervuild water gelekt de natuur in. © Jeroen Jazet / archief

Wéér lekt vervuild water van oude vuilstort in Eerbeek: ‘Goede bedoelingen zijn verkeerd uitgepakt’

Het lijkt een herhaling van iets meer dan een jaar geleden: vervuild wit kalkwater stroomt van de voormalige stort op de Doonweg in Eerbeek rechtstreeks de natuur in. Dinsdagavond sprong een leiding op de stort, die het overtollige vervuilde water juist af had moeten voeren. De plek van de lekkage is afgezet. ,,Contact kan huidirritatie veroorzaken.”

1 reactie

 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Ede weet wel hoe je dat oplost.
 1. Slachtoffer (17) van overval in Apeldoornse snackbar ontroert in rechtszaal: ‘Ik zou je met een lach hebben geholpen’
  PREMIUM
  met video
  4

  Slachtof­fer (17) van overval in Apeldoorn­se snackbar ontroert in rechtszaal: ‘Ik zou je met een lach hebben geholpen’

  Zelfs de voorzitter van de rechtbank zegt er kippenvel van te krijgen. De tijdens de zitting getoonde camerabeelden van de gewapende overval die Yavuz I. (46) in oktober op cafetaria De Gildehof in Apeldoorn pleegde, hakken er flink in. Vooral de noodkreten die een destijds 16-jarige medewerkster slaakt als ze met een mes bedreigd wordt, gaan door merg en been.
  Apeldoorn
 2. Eén van de eerste kringloopwinkels waar handhaving langskwam, staat in Zutphen: ‘Wij kunnen niet alles registreren’
  PREMIUM
  28

  Eén van de eerste kringloop­win­kels waar handhaving langskwam, staat in Zutphen: ‘Wij kunnen niet alles registre­ren’

  Fietsen, laptops, boeken, servies en speelgoed. Een hok vol met dozen is geen uitzondering voor kringloopwinkel 2Switch in Zutphen. Hoewel de winkel door een verhuizing nu enigszins leegstaat, zijn er tientallen mensen die een kijkje komen nemen. Maar door een registratieplicht vreest de kringloop niet aan de regels te kunnen voldoen, met als gevolg dat klanten straks wegblijven.
  Zutphen