Woonstudio in het centrum van Eerbeek volledig uitgebrand

Een woonstudio aan de Stuijvenburchstraat in het centrum van Eerbeek is in de nacht van dinsdag op woensdag uitgebrand. De brand werd om 03.20 uur gemeld. Omdat aanvankelijk onduidelijk was of er nog mensen in het pand aanwezig waren, werd de brand behandeld als ‘middelbrand’.

De brandweerploegen uit Eerbeek en Loenen zetten drie tankautospuiten en een hoogwerker in en hadden enige tijd nodig om de flinke brand onder controle te krijgen. De brand was al enige tijd bezig in het gebouw waarin vier woonstudio’s gevestigd zijn. 

In ieder geval één studio is volledig uitgebrand en voorlopig onbewoonbaar. De oorzaak van de brand is niet vastgesteld, voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Maar liefst drie spuitwagens moesten er aan te pas komen in de nacht van dinsdag op woensdag om een woonstudio in het centrum van Eerbeek te blussen.
Volledig scherm
Maar liefst drie spuitwagens moesten er aan te pas komen in de nacht van dinsdag op woensdag om een woonstudio in het centrum van Eerbeek te blussen. © Persbureau Heitink

Zutphen