De forensische recherche doet in februari 2020 onderzoek in de woning van de omgebrachte Marjolein.
Volledig scherm
PREMIUM
De forensische recherche doet in februari 2020 onderzoek in de woning van de omgebrachte Marjolein. © ANP

Zieke Marjolein (35) uit Eerbeek werd bont en blauw geslagen en overleed, nu moet haar vriend 12 jaar de cel in

De rechtbank Gelderland heeft Toon H. (30) veroordeeld voor het doden van zijn vriendin Marjolein Bosch (35) uit Eerbeek. De man uit Rheden krijgt een gevangenisstraf van twaalf jaar.

5 reacties

 • mannita sierink

  1 week geleden
  waarom?????????????
 • van Maanen

  1 week geleden
  @aalt dokter. Wat jij vindt is helemaal niet belangrijk. Misschien moet je eerst leren wat het verschil is tussen doodslag en moord.
 • Erik te Lochem

  1 week geleden
  @Aalt: aan nabestaanden wordt wel degelijk aandacht geschonken; zowel tijdens de zitting als in het vonnis. Dat het voor u pure moord is, is niet relevant: ons wetboek van strafrecht bepaalt wat moord is. Niet u of ik. @julius: Leg uw tenen maar weer recht: er wordt niets afgezwakt. Om van moord te kunnen spreken moet er een vooropgezet plan zijn. Als dat niet is aangetoond, kan een rechter iemand niet voor moord veroordelen. Uw opmerking mbt het slachtoffer is totaal misplaatst.
 • aalt dokter

  1 week geleden
  Voor mij is het pure moord. 12 jaar?? Een lachertje. Nabestaanden hebben levenslang , maar daar wordt geen aandacht aan geschonken.
 • Julius Bruins

  1 week geleden
  Natuurlijk, zwak deze pure moord maar weer af tot een klein handgemeen met ongelukkige afloop. Werkelijk waar, de Nederlandse rechtspraak is echt tenenkrommend. Het verbaast mij dat het slachtoffer geen postume boete heeft gekregen wegens mogelijke uitlokking.
 1. 

Nieuwe huurverhoging dreigt Zutphense zwemvereniging de das om te doen: ‘We betalen nu al meer dan voetbal- en hockeyclubs’
  PREMIUM

  Nieu­we huurverho­ging dreigt Zutphense zwemvereni­ging de das om te doen: ‘We betalen nu al meer dan voetbal- en hockey­clubs’

  Een huurverhoging van tachtig procent dreigt de Zutphense zwemvereniging De IJsselmeeuwen de das om te doen. De vereniging, gevestigd in zwembad de IJsselslag, houdt het volgens voorzitter Dennis Out maximaal twee jaar vol als de verhoging doorgaat. De vereniging heeft de contributie al moeten verhogen en het ledenaantal loopt terug. ,,Mensen zeggen: ‘als ik nog meer moet betalen voor anderhalf uur in de week zwemmen ga ik wat anders doen’.’’
 2. Elis Ligtlee overspoeld en gesterkt door ‘lieve berichtjes’ na commentaar op haar uiterlijk bij NOS
  PREMIUM
  1

  Elis Ligtlee overspoeld en gesterkt door ‘lieve berichtjes’ na commentaar op haar uiterlijk bij NOS

  Eerbeekse Elis Ligtlee heeft de afgelopen dagen een stortvloed van lieve berichtjes gekregen, nadat eerst een aantal mensen meende commentaar te moeten leveren op haar uiterlijk na verslaggeving voor de NOS. Nadat de ex-baanwielrenster, die in Rio de Janeiro in 2016 Olympisch kampioene werd op de Keirin, haar ongenoegen via Instagram uitsprak over die negatieve reacties werd zij onder andere via de site van de Stentor overladen met lofuitingen en steun in de rug.

Zutphen