De forensische recherche doet in februari 2020 onderzoek in de woning van de omgebrachte Marjolein.
Volledig scherm
PREMIUM
De forensische recherche doet in februari 2020 onderzoek in de woning van de omgebrachte Marjolein. © ANP

Zieke Marjolein (35) uit Eerbeek werd bont en blauw geslagen en overleed, nu moet haar vriend 12 jaar de cel in

De rechtbank Gelderland heeft Toon H. (30) veroordeeld voor het doden van zijn vriendin Marjolein Bosch (35) uit Eerbeek. De man uit Rheden krijgt een gevangenisstraf van twaalf jaar.

5 reacties

 • mannita sierink

  3 maanden geleden
  waarom?????????????
 • van Maanen

  3 maanden geleden
  @aalt dokter. Wat jij vindt is helemaal niet belangrijk. Misschien moet je eerst leren wat het verschil is tussen doodslag en moord.
 • Erik te Lochem

  3 maanden geleden
  @Aalt: aan nabestaanden wordt wel degelijk aandacht geschonken; zowel tijdens de zitting als in het vonnis. Dat het voor u pure moord is, is niet relevant: ons wetboek van strafrecht bepaalt wat moord is. Niet u of ik. @julius: Leg uw tenen maar weer recht: er wordt niets afgezwakt. Om van moord te kunnen spreken moet er een vooropgezet plan zijn. Als dat niet is aangetoond, kan een rechter iemand niet voor moord veroordelen. Uw opmerking mbt het slachtoffer is totaal misplaatst.
 • aalt dokter

  3 maanden geleden
  Voor mij is het pure moord. 12 jaar?? Een lachertje. Nabestaanden hebben levenslang , maar daar wordt geen aandacht aan geschonken.
 • Julius Bruins

  3 maanden geleden
  Natuurlijk, zwak deze pure moord maar weer af tot een klein handgemeen met ongelukkige afloop. Werkelijk waar, de Nederlandse rechtspraak is echt tenenkrommend. Het verbaast mij dat het slachtoffer geen postume boete heeft gekregen wegens mogelijke uitlokking.

Zutphen