Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © ANP

Advocaat van Van der Poel na veroordeling: ‘Mathieu vindt dat hij zijn land én team in de steek heeft gelaten’

Mathieu van der Poel is in Australië veroordeeld tot een boete voor het belagen van twee meisjes in een hotel in Sydney. De rechter in Sutherland gaf de 27-jarige wielrenner een boete van 1500 Australische dollar, zo’n 1000 euro, meldt de NOS.

27 reacties

 • wim paalderman

  2 maanden geleden
  wat een ophef allemaal, vroeger kreeg je wel vaker een draai om je oren als je wat uitvrat, kwam je thuis dan nog 1 van je ouders er bij ... tegenwoordig moet je alles maar slikken van die rot blagen
 • G.D. Arends

  2 maanden geleden
  Onvoorstelbaar hebben deze kinderen dan totaal geen opvoeding genoten? Een klein beetje ouder houdt zn kinderen in een hotel toch wel in de gaten en zorgt er voor dat ze zich gedragen. De ouders hadden aangeklaagd moeten worden en veroordeeld moeten worden
 • JG Visser

  2 maanden geleden
  Kan ie mooi voor België gaan fietsen niks nederlands aan deze man op zn vader na
 • Jan Berends

  2 maanden geleden
  Een ander namens jou om begrip vragen doet het altijd beter dan een woedende uitbarsting van jezelf. Een gevecht als dit tegen minderjarigen verlies je altijd. Ook in NL.
 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  VDP zal dit nooit weer gebeuren. Hij zit in de positie ALLES wat zijn werk betreft door derden te laten oplossen. Lawaaiende bakvissen (wat moesten ze op die gang aan zijn deur?) dienen te slapen op zulke tijden. Dus in het vervolg een ánder zulke meiden terecht laten wijzen en tegen muren aan te kwakken. Niet erg als ze daarbij wat breken. Je gedragen als volwassene kan resulteren in het krijgen van volwassen reacties. Aanklacht indienen tegen ouders wegens nalaten toezicht op minderjarigen.