Argentijnse spelersvrouwen verlaten in holst van de nacht hotel van 800 euro per nacht na zoveelste probleem

Even paniek in het Qatarese hotel waar spelersvrouwen van de Argentijnse nationale ploeg tijdens het WK voetbal verbleven. De elektriciteit viel uit en er was rookontwikkeling. Het zoveelste euvel in het vijfsterrenhotel waar onder meer de vrouw van Angel Di Maria 800 euro per nacht voor betaalde. De hele groep van partners en familie verhuisde om 2 uur ’s nachts naar een ander verblijf.

10 reacties

 • J. Ruth

  2 maanden geleden
  ... Dus als je ergens een hoop geld voor betaalt puur omdat het kan en er wordt niet naar behoren geleverd, moet je het maar accepteren? Want dat is wat een aantal mensen hier beweren. Zouden die mensen ook zo reageren als het er zo aan toe ging tijdens hun vakantie in een bescheiden B&B?
 • Anneke Bouwmeester

  2 maanden geleden
  Hoe erg kan het zijn...
 • Nikólaos Lich

  2 maanden geleden
  Voor 70 euro had ik dit al niet gepikt dus dat ze er 800 euro aanbesteden maakt het erger, nog minder waar voor je geld. Geld of niet, gelijk hebben ze.
 • Martijn Boeren.

  2 maanden geleden
  Die voetballers met hun gezinnen zijn een stelletje verwende krengen. De asociale salarissen slaat helemaal nergens op en nog presteren ze (vaak) onder de maat!! En ff laten zien hoe goed ze het hebben... en NEE ik ben zeker niet jaloers want..ik heb het ook heel erg goed hahahaha . Zorgeloos leven. Plus: ik hou helemaal niet van VOETBAL DUSSS !!!!! WOEHAHAHAHA . TIS TOCH OM TE GIEREN!!
 • Ali Alim

  2 maanden geleden
  Wie 800 euro kan betalen (spelersvrouwen) moeten vooral niet zeuren. Ze verdienen bakken met geld. Laat ze lekker op straat slapen , voor mij geen cent voor die lui . Dom van de Katar ezen dit soort figuren en evenementen binnen te halen
 1. ‘Dood aan S.’: Nederlander met revolver hangt spandoek aan Belgisch huis, eerder buurman ontvoerd
  PREMIUM

  ‘Dood aan S.’: Nederlan­der met revolver hangt spandoek aan Belgisch huis, eerder buurman ontvoerd

  De twee Nederlandse mannen die in de nacht van woensdag op donderdag werden gearresteerd op de Boomsesteenweg in Antwerpen, hadden het waarschijnlijk gemunt op de Turkse bewoner B.S. Hij is sinds enkele weken doelwit in het drugsmilieu. Drie weken geleden werd zijn buurman, die een verdieping lager woont, per vergissing ontvoerd en mishandeld. Een week later werd een aanslag gepleegd tegen de woning van de vriendin van B.S.