Op de kruising van de Dinxperloer Strasse en de Zur Demmingsbrücke in Suderwick zijn een bestuurder van een auto en een baby gewond geraakt bij een aanrijding.
Volledig scherm
Op de kruising van de Dinxperloer Strasse en de Zur Demmingsbrücke in Suderwick zijn een bestuurder van een auto en een baby gewond geraakt bij een aanrijding. © News United

Baby en bestuurder van auto gewond bij botsing met tractor in Duits grensdorp

Een baby en een bestuurder van een auto zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een aanrijding in het Duitse Suderwick. De auto waarin zij zaten botste met een tractor die een mesttank voorttrok in het plaatsje dat tegen het Nederlandse Dinxperlo aanligt.

  1. Geen meerderheid plan Merkel voor EU-top met Poetin

    Geen meerder­heid plan Merkel voor EU-top met Poetin

    Het voorstel van de Duitse bondskanselier Angela Merkel om een EU-top met de Russische president Vladimir Poetin te houden, wordt door de meerderheid van de EU-leiders niet gesteund. Volgens premier Mark Rutte kan een bijeenkomst op het hoogste niveau misschien in de toekomst eens plaatsvinden maar eerst moet Moskou stoppen met acties die tegen Europa zijn gericht, stappen zetten op het gebied van mensenrechten, de Krim vrijgeven en meewerken in de rechtszaak over het neerhalen van de MH17.