Een militair op patrouille in het natuurpark Hoge Kempen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een militair op patrouille in het natuurpark Hoge Kempen. © BELGA

België vreest voor Conings: ‘We houden er rekening mee dat we hem nooit zullen vinden’

Drie weken na zijn verdwijning blijft Jürgen Conings spoorloos. Wat als de meest gezochte man van het land de komende weken, maanden of zelfs jaren niet wordt teruggevonden? ,,De grote verdwijntruc, die kan altijd.”

 1. Pfizer en Moderna verhogen prijzen coronavac­cins voor EU, 'omdat ze beter werken dan andere’
  1

  Pfizer en Moderna verhogen prijzen coronavac­cins voor EU, 'omdat ze beter werken dan andere’

  Farmaceuten Pfizer en Moderna hebben de prijzen voor hun coronavaccins verhoogd in een nieuwe deal met de Europese Unie. Dat meldt de Britse zakenkrant Financial Times. De prijs voor een vaccin van Pfizer was 15,50 euro en is nu 19,50 euro. Moderna verhoogde de prijs van 19 euro naar 21,50 euro. Een bron vertelt de Financial Times dat de farmaceuten meer geld vragen, omdat hun vaccins beter werken dan die van concurrenten.
 2. Topviroloog laat zich voor het eerst zien na doodsbedreiging Conings: ‘Die idioot is het enige probleem’
  Play
  video

  Topviro­loog laat zich voor het eerst zien na doodsbe­drei­ging Conings: ‘Die idioot is het enige probleem’

  De Belgische topviroloog Marc Van Ranst, die al weken ondergedoken zit vanwege de voortvluchtige militair Jurgen Conings, heeft voor het eerst zijn onderduikadres verlaten om op een geheime locatie te kunnen vertellen over zijn leven in een safehouse, de bedreigingen tegen hem en de controverse rond zijn persoon. Van Ranst gaat zich niet gedeisd houden omdat hij wordt bedreigd, zegt hij in het televisie-interview met VTM Nieuws.