De pakketjes van in totaal 30 kilogram.
Volledig scherm
De pakketjes van in totaal 30 kilogram. © Space Launch Delta 45

Bioloog vindt voor 1 miljoen euro aan coke op strand tijdens onderzoek schildpadden

Op het strand van Florida heeft de politie voor 1,2 miljoen dollar (1 miljoen euro) aan cocaïne in beslag genomen. Het was een biologe die de vondst per toeval deed. Ze ontdekte zo’n 24 pakjes met een gewicht van meer dan 30 kilogram.

 1. Vier of vijf tankers stuurloos in Golf van Oman na melding incident: ‘Eén schip geënterd’
  Update

  Vier of vijf tankers stuurloos in Golf van Oman na melding incident: ‘Eén schip geënterd’

  Voor de kust van de Verenigde Arabische Emiraten hebben minstens vier en mogelijk vijf tankers de controle over het roer verloren. Dat gebeurde kort nadat het agentschap UKMTO van de Britse marine een aanval meldde op een chemicaliëntanker op iets meer dan 110 kilometer van de kust bij Fajairah in de Golf van Oman. Militaire bronnen melden persbureau Reuters dat één schip is geënterd door Iraanse strijdkrachten of personen gelieerd aan Iran.
 2. Humanitaire ramp dreigt in Myanmar: ‘Mensen sterven bij bosjes door corona’
  PREMIUM

  Humanitai­re ramp dreigt in Myanmar: ‘Mensen sterven bij bosjes door corona’

  Terwijl de militaire machthebber in Myanmar de bevolking en buitenwereld beterschap belooft, glijdt het land af naar een humanitaire ramp. Het gezondheidssysteem is in elkaar gezakt, de overheid doet niet veel en het coronavirus maakt meer slachtoffers dan ooit, zegt een ngo-medewerker tegen deze nieuwssite. ,,Als er niet snel geld in de landbouw wordt gepompt, krijgen we hier ook nog een hongersnood.’’