In 2010 nam Brech in Krakau deel aan een bijeenkomst van scoutinginstructeurs en squadrons. Hij ging naar Polen nadat hij door Nederlandse scouts was weggestuurd. Ze vertrouwden hem niet met kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2010 nam Brech in Krakau deel aan een bijeenkomst van scoutinginstructeurs en squadrons. Hij ging naar Polen nadat hij door Nederlandse scouts was weggestuurd. Ze vertrouwden hem niet met kinderen. © ZHP

Brech kon in Polen gewoon doorgaan

Er komen steeds meer details naar buiten over de 'Poolse periode' van Jos Brech, de verdachte van de moord op Nicky Verstappen. De Poolse politie en padvinders overleggen vandaag.

  1. Op de school van het bloedbad droegen kinderen hun mooiste kleren voor een speciale dag

    Op de school van het bloedbad droegen kinderen hun mooiste kleren voor een speciale dag

    Urenlang hebben familieleden in Texas in het ongewisse gezeten over het lot van de leerlingen van de basisschool in Texas, waar bij een schietpartij zeker negentien kinderen om het leven zijn gekomen. Sommigen vroegen zelfs hulp op sociale media in een wanhopige poging hun kinderen te vinden. Ziekenhuizen in de omgeving nemen dna-materiaal af van familieleden om zeker te zijn van hun band met de gedode kinderen.