Een gezochte dief lijkt als twee druppels water op Ross Geller, het door acteur David Schwimmer vertolkte personage uit de oude hitserie Friends.
Volledig scherm
Een gezochte dief lijkt als twee druppels water op Ross Geller, het door acteur David Schwimmer vertolkte personage uit de oude hitserie Friends. © EPA

Britse politie zoekt lookalike Ross van hitserie Friends

De Britse politie is op zoek naar een dubbelganger van acteur David Schwimmer, die Ross Geller speelde in de oude hitserie Friends. De man wordt gezocht vanwege een diefstal. Een Facebookpost met foto’s van de verdachte heeft tot een stortvloed aan humoristische reacties geleid.

  1. Plan ontvoering minister lijkt zeer serieus, maar de politie wist ervan: ‘Nederlands kenteken is direct verdacht’

    Plan ontvoering minister lijkt zeer serieus, maar de politie wist ervan: ‘Nederlands kenteken is direct verdacht’

    De poging tot ontvoering van de Belgische minister van Justitie Vincent van Quickenborne was zeer serieus. Daar gaan Belgische autoriteiten vanuit. De politie was echter voorbereid en schroefde de beveiliging bij het huis van de minister fors op. Met de mislukte actie schiet de georganiseerde drugscriminaliteit zichzelf in de voet, zegt de bekende Belgische misdaadjournalist Faroek Özgünes. ,,De aanpak krijgt nu nog meer prioriteit.”