Facebook Teresa Burrell
Volledig scherm
© Facebook Teresa Burrell

Broer en zus hand in hand bij weerzien na ongeluk dat hun ouders doodde

Deze foto ging de afgelopen dagen viraal en brak talloze harten: Angie Clemens (8) en haar broertje Zachary (5) houden elkaars hand vast in het ziekenhuis. Daar zagen ze elkaar voor het eerst terug nadat hun ouders en kleine zusje drie weken geleden om het leven waren gekomen bij een dramatisch ongeval.

 1. Russische jongens getuigen: ‘Wanneer de oproepingsbrief komt, zijn er twee opties: je verstoppen of sterven’
  PREMIUM
  1

  Russische jongens getuigen: ‘Wanneer de oproepings­brief komt, zijn er twee opties: je verstoppen of sterven’

  “Gisteren werden in het midden van de werkdag twee collega’s opgehaald voor het front”, zegt Valentin* uit Moskou. Een dag nadat Russisch president Vladimir Poetin aankondigde dat alle jonge mannen met enige militaire ervaring naar het front moeten, is de chaos en angst totaal. Russische jongens proberen het land te ontvluchten, mannen laten in allerijl al hun bezittingen overzetten naar hun vrouw. Het Laatste Nieuws sprak met vier Russen die wakker werden in een nachtmerrie. Hoe zien zij de toekomst?
 2. Auto met kalasjnikov en flessen benzine gevonden bij huis Belgische minister, drie Nederlanders opgepakt

  Auto met kalasjnik­ov en flessen benzine gevonden bij huis Belgische minister, drie Nederlan­ders opgepakt

  De Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne wordt extra streng beveiligd nadat bij zijn villa in Kortrijk een auto met Nederlandse nummerplaten werd aangetroffen waarin onder meer een kalasjnikov lag. Ook zijn er spanbanden gevonden, waarmee iemand vastgebonden kan worden. Drie Nederlandse verdachten (20, 29 en 48 jaar) zijn opgepakt in Den Haag en Leidschendam. Een vierde verdachte is nog op de vlucht.