Uitzinnige automobilisten vrijdag op een snelweg in Californië, waar een geldwagen opensprong en duizenden dollarbiljetten de weg opwaaiden.
Volledig scherm
Uitzinnige automobilisten vrijdag op een snelweg in Californië, waar een geldwagen opensprong en duizenden dollarbiljetten de weg opwaaiden. © Twitter

Chaos op snelweg in VS nadat geldwagen bankbiljetten verliest

Op een snelweg in de Amerikaanse staat Californië is vrijdag chaos ontstaan, nadat een gepantserde geldtransportwagen enorme hoeveelheden bankbiljetten verloor. Automobilisten stopten midden op de weg om hun zakken te vullen met het rondslingerende geld. De politie greep in en arresteerde twee mensen.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.