Tijdens een emotionele ceremonie konden vader Sun Haiyang en moeder Peng Siying hun zoon Sun na veertien jaar weer in de armen sluiten.
Volledig scherm
Tijdens een emotionele ceremonie konden vader Sun Haiyang en moeder Peng Siying hun zoon Sun na veertien jaar weer in de armen sluiten. © Screenshot Twitter/Moon Yae

Chinees koppel na 14 jaar herenigd met zoon, ontvoerd vanwege eenkindpolitiek

Een koppel uit het zuiden van China is na veertien jaar herenigd met hun zoon. De 18-jarige jongen, Sun Zhuo, werd in 2007 op vierjarige leeftijd ontvoerd in de Chinese stad Shenzhen. Zijn ouders bleven altijd hopen dat ze hun zoon zouden terugvinden. 

  1. Trump speecht weer, maar kondigt geen kandidaatschap aan

    Trump speecht weer, maar kondigt geen kandidaat­schap aan

    In een toespraak van twee uur in de Amerikaanse staat Arizona heeft de voormalige Amerikaanse president Donald Trump gesproken over problemen in de VS, waaronder de pandemie, inflatie en het parlementaire onderzoek naar de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Hij herhaalde zijn bekende beschuldiging dat de verkiezingen van 2020 ,,gestolen” zijn. Maar Trump zei niet of hij zelf weer kandidaat zal zijn bij de presidentsverkiezingen van 2024.