CNN-studio’s New York weer vrijgegeven na bommelding

update/videoHet gebouw van de Amerikaanse nieuwszender CNN is korte tijd ontruimd geweest na een bommelding. De studio's van de nieuwszender werden ontruimd nadat op de redactieruimtes alarmsignalen afgingen. Er werden geen explosieven gevonden.

,,De NYPD heeft ons laten weten dat medewerkers het gebouw weer inmogen’’, verklaarde een woordvoerder van CNN. ,,We waarderen de snelle actie van de politie en het geduld van alle werknemers die getroffen zijn.’’

Iets na half elf ‘s avonds lokale tijd (half vijf ’s morgens in Nederland) gingen het brandalarm af in verschillende redactieruimtes, waarmee het sein tot evacueren werd gegeven. Volgens NBC New York zou bij het gebouw een telefoontje zijn binnengekomen waarin de beller zei dat er vijf bommen in het gebouw lagen.

In oktober werd de CNN-redactie in New York ook al ontruimd, nadat een pakketje met een explosief was ontdekt.

De Amerikaanse televisiezender CNN heeft studio's in het Time Warner-gebouw in New York donderdagavond moeten ontruimen wegens een bommelding.
Volledig scherm
De Amerikaanse televisiezender CNN heeft studio's in het Time Warner-gebouw in New York donderdagavond moeten ontruimen wegens een bommelding. © EPA