Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / EPA

Drama in tuin van winnaar 190 miljoen: zoon (13) op quad aangereden door dochter (15) in auto

De 13-jarige zoon van de Britse EuroMillions-winnaar Adrian Bayford is vorige week zwaargewond geraakt bij een tragisch ongeval. De jongen reed op een quad in de grote tuin van de grote villa van zijn vader toen hij door zijn 15-jarige zus in een auto werd aangereden. Beide rijtuigen waren blijkbaar een cadeau van hun vader, zo melden lokale media. 

 1. Vrouw die 190 miljoen euro (!) won onder vuur om aanvragen corona-overheidsgeld
  Play
  VIDEO

  Vrouw die 190 miljoen euro (!) won onder vuur om aanvragen corona-overheids­geld

  De Schotten raken niet uitgepraat over Gillian Bayford. De vrouw won in 2012 samen met haar toenmalige echtgenoot Adrian Bayford de EuroMillons-jackpot. De twee waren in één klap 148 miljoen pond (toen bijna 190 miljoen euro) rijker. Nu, negen jaar later, is ze in opspraak geraakt omdat ze door de Britse overheid ter beschikking gestelde vervangingsinkomen voor haar werknemers niet wil terugbetalen.
 2. Verloofde loterijwinnaar gaat ervandoor met sportwagen en raspaarden

  Verloofde loterijwin­naar gaat ervandoor met sportwagen en raspaarden

  Een Brit die vier jaar geleden bijna 175 miljoen euro won in de loterij EuroMillions blijft nu helemaal alleen achter. Eerst liep zijn relatie met zijn vrouw op de klippen, nu laat zijn veel jongere verloofde hem zitten. Zij nam 'en passant' de 30 raspaarden (ter waarde van zo'n 300.000 euro), de luxueuze paardentrailer (117.000 euro), de chique sportwagen (een zwarte Mercedes SLK van 70.000 euro) en de twee honden des huizes mee.