Echtgenote Vanessa (37) en drie dochters blijven achter: hoe alleen de dood hen kon scheiden

De dood van Kobe Bryant (41) en zijn dochter Gianna (13) laat een gebroken gezin achter. De basketballegende en zijn vrouw Vanessa (37) waren 20 jaar samen en enkele weken voor zijn dood zette hij nog een prachtig eerbetoon aan haar op sociale media. Hoewel hun relatie hoge pieken en diepe dalen kende, leken ze gemaakt voor elkaar. Alleen de dood kon hen scheiden.

‘Zijn koningin’ noemde Kobe Bryant zijn Vanessa. Het was in 2000 dat hun paden voor het eerst kruisten en het vuur sloeg meteen in de pan. De Latijns-Amerikaanse schone was 17, zat nog op de middelbare school en kluste bij als model. 

  1. Bernie Sanders maakt verwachtingen waar met daverende overwinning in Nevada

    Bernie Sanders maakt verwachtin­gen waar met daverende overwin­ning in Nevada

    De Democratische kandidaat Bernie Sanders heeft volgens diverse Amerikaanse media de Democratische voorverkiezingen in de staat Nevada ruimschoots gewonnen. Onder meer Fox News, CNN en NBC News, stellen op basis van exitpolls en de eerste resultaten dat de senator van Vermont de grote winnaar is. Na het tellen van de stemmen in ongeveer tien procent van het aantal kiesdistricten staat de senator flink voor op zijn rivalen.