Gemobiliseerde Russen moeten alles zelf kopen: ‘We hebben enkel munitie, gebruik tampons voor kogelwonden’

met videoDe mobilisatie van minstens 300.000 reservisten heeft heel wat paniek veroorzaakt in Rusland. Bovendien blijkt er in de militaire depots bijna niets voorradig voor mannen die ten strijde trekken. Uit beelden blijkt dat de dienstplichtigen eerst bijna alle noodzakelijke spullen zelf moeten aankopen vooraleer ze naar het front kunnen.

14 reacties

 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ André Eggerding en Jeroen Oosterlaar, ik proef een beetje ‘eigen schuld, dikke bult’ in jullie reacties. Hoewel het Westen en zeker de VS in dezen handiger hadden kunnen opereren kan ik jullie van harte het boek ‘Poetin en zijn mannen’ van Catherine Belton aanbevelen. Dikke pil maar de moeite waard.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ M.H. Brink.volgens het Brits archief heeft de NAVO in de jaren 90 van de vorige eeuw beloofd niet naar het Oosten uit te breiden. Later inde jaren 90 heeft Amerika deze belofte herhaald.
 • Jeroen Oosterlaar

  2 maanden geleden
  M.H. van den Brink, haha zit je in de profetieën modus vandaag? Oké, self fullfilling profecy, de NAVO heeft dit uitgelokt en veroorzaakt!
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Nog niet zo lang geleden kwam dit ook in Nederland voor. Gingen militairen naar de dump voor een deel van hun uitrusting.
 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Er zullen ook wel weer mensen zijn die gaan beweren dat ook dit is uitgelokt en veroorzaakt door de NAVO.