Het exterieur van het museum in Pigeon Forge, Tennessee. Het schip is een replica van de RMS Titanic, maar half zo groot. Het museum in het schip telt twee verdiepingen.
Volledig scherm
Het exterieur van het museum in Pigeon Forge, Tennessee. Het schip is een replica van de RMS Titanic, maar half zo groot. Het museum in het schip telt twee verdiepingen. © Titanic Pigeon forge

IJsberg brokkelt af in Titanic-museum: drie gewonden

Zelfs Titanic-fans moeten oppassen voor ijsbergen. In een Titanic-museum in Tennessee, Amerika, zijn drie gewonden gevallen nadat een ijsbergmuur instortte. Ze moesten naar het ziekenhuis, zo melden de eigenaren van het museum op Facebook. 

  1. Van bespreking atoomakkoord met Iran is tijdens VN-top in New York geen sprake
    Nieuws/Update

    Van bespreking atoomak­koord met Iran is tijdens VN-top in New York geen sprake

    Ministers van het Verenigd Koninkrijk, China, Frankrijk, Duitsland en Rusland zullen deze week toch geen ontmoeting hebben met afgevaardigden van Iran, in de hoop de vastgelopen gesprekken over het atoomakkoord uit 2015 vlot te trekken. Eerder liet de Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian weten dat zo’n ontmoeting plaats zou vinden tijdens de 76ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Maar EU-buitenlandchef Josep Borrell ontkent dit.