Justitie Nederland begint eigen onderzoek naar dood Carlo (27): ‘Bizar wat daar is gebeurd’

videoHet Nederlandse Openbaar Ministerie begint een eigen onderzoek naar de gewelddadige dood van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca. ,,Het is bizar wat daar is gebeurd. De maatschappelijke reactie spreekt voor zich”, zegt woordvoerster Mary Hallebeek. Er zijn officieel nog geen personen als verdachte aangemerkt, omdat het rechtshulpverzoek van de Spaanse politie nog steeds niet binnen is. ,,Maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast zelf onderzoek te doen.”

4 reacties

 • Pieter Paulusma

  2 jaar geleden
  Ongestraft een delict begaan met de dood tot gevolg van iemand is laf-laf-laf.
 • Wetters

  2 jaar geleden
  In Spanje is het gebeurt dus in Spanje berechten.
 • Gerrit Bosgoed

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat er gerechtigheid komt, en of dat dan in Spanje moet gebeuren, waar ze wel het delict hebben gepleegd, of in Nederland maakt mij niet uit.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Eigen onderzoek? Lijkt mij onnodig en dubbel werk! Gewoon uitleveren want de Spaanse justitie kan dit beter en grondiger... Bovendien: Ga maar eens aan de gang met al die zware criminaliteit en open eindjes in Nederland...
 1. Verdachten van doodschoppen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich
  Update

  Verdachten van doodschop­pen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich

  Zeker twee verdachten van de fatale knokpartij op Mallorca hebben zich gemeld bij de Nederlandse politie. Justitie kan voorlopig niets, aangezien het rechtshulpverzoek vanuit Spanje nog niet binnen is. De twee verdachten horen bij een groep van negen mannen die betrokken zouden zijn bij het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) uit Waddinxveen. De groep verdachten komt uit Hilversum en omgeving, bevestigen bronnen tegen deze site.