Halfgevulde Britse schappen afgelopen zomer door een personeelstekort.
Volledig scherm
Halfgevulde Britse schappen afgelopen zomer door een personeelstekort. © EPA

Lege schappen dreigen in Groot-Brittannië door plotseling CO₂-tekort

Britse diepvries- en vleesschappen dreigen leeg te raken door een tekort aan CO₂. Fabrikanten waarschuwen dat ze binnen enkele dagen geen voedselwaren meer kunnen leveren aan supermarkten en restaurants.

3 reacties

 • Ongeveer Precies

  1 jaar geleden
  Nou hoppekee, we zijn er. Alle CO2 naar de Britten! De aarde is gered, geen opwarming meer! Hebben ze ook nog wat stikstofoxiden nodig toevallig?
 • Eric Goedhart

  1 jaar geleden
  We kunnen anders wel wat Co2 exporteren, toch?
 • J. Albers

  1 jaar geleden
  Al die milieu clubs en ander linkse zwaar gesubsidieerde organisaties met hun goed bedoelde adviezen zijn echt zo blind als een paard. One issue advies wat vervolgens door eveneens blinde politici wordt omarmd. Resultaat? Wanbeleid! Elke realistisch en verstandig beleid wordt ontbeert. In NL is het geen haar beter.
 1. Militie-leider en prominente Capitool-bestormer schuldig aan opruiing, hangt 20 jaar boven het hoofd

  Militie-lei­der en prominente Capitool-bestormer schuldig aan opruiing, hangt 20 jaar boven het hoofd

  Stewart Rhodes, de leider en oprichter van de Amerikaanse militiegroep Oath Keepers, is dinsdag door een jury schuldig bevonden aan ‘opruiende samenzwering’ voor de aanval op het Amerikaanse Capitool van vorig jaar januari. De aanvallers, aanhangers van voormalig president Donald Trump, hoopten destijds de bekrachtiging van de verkiezingswinst van Joe Biden tegen te houden. Rhodes kan een gevangenisstraf van maximaal twintig jaar worden opgelegd.