Halfgevulde Britse schappen afgelopen zomer door een personeelstekort.
Volledig scherm
Halfgevulde Britse schappen afgelopen zomer door een personeelstekort. © EPA

Lege schappen dreigen in Groot-Brittannië door plotseling CO₂-tekort

Britse diepvries- en vleesschappen dreigen leeg te raken door een tekort aan CO₂. Fabrikanten waarschuwen dat ze binnen enkele dagen geen voedselwaren meer kunnen leveren aan supermarkten en restaurants.

3 reacties

 • Sander van Schoonhoven

  1 maand geleden
  Nou hoppekee, we zijn er. Alle CO2 naar de Britten! De aarde is gered, geen opwarming meer! Hebben ze ook nog wat stikstofoxiden nodig toevallig?
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  We kunnen anders wel wat Co2 exporteren, toch?
 • J. Albers

  1 maand geleden
  Al die milieu clubs en ander linkse zwaar gesubsidieerde organisaties met hun goed bedoelde adviezen zijn echt zo blind als een paard. One issue advies wat vervolgens door eveneens blinde politici wordt omarmd. Resultaat? Wanbeleid! Elke realistisch en verstandig beleid wordt ontbeert. In NL is het geen haar beter.
 1. Tweede Kamer ontstemd over uitzetting ambassadeurs: ‘Dictator Erdogan laat weer eens zijn ware gezicht zien’
  VIDEO

  Tweede Kamer ontstemd over uitzetting ambassa­deurs: ‘Dictator Erdogan laat weer eens zijn ware gezicht zien’

  In de Tweede Kamer wordt ontstemd gereageerd op de aankondiging van Turkije om tien buitenlandse ambassadeurs, waaronder die van de Nederland, het te land uit te zetten. ‘Dictator Erdogan laat weer eens zijn ware gezicht zien!’, aldus VVD’er Ruben Brekelmans. Ook andere Kamerleden zijn boos over het besluit, dat een reactie is op een oproep van de landen om de zakenman en filantroop Osman Kavala zo snel mogelijk vrij te laten.