Lichaam Gabby waarschijnlijk gevonden, politie vreest dat verloofde zichzelf iets heeft aangedaan

VIDEODe politie van Wyoming heeft zondag een lichaam gevonden in een nationaal park tijdens de zoektocht naar de vermiste Gabrielle ‘Gabby’ Petito. Volgens de FBI gaat het vermoedelijk om de vermiste vrouw, maar moet forensisch onderzoek definitief uitsluitsel geven. Haar familie is al wel ingelicht en gecondoleerd.

 1. Ouders verdwenen Gabby (22) smeken familie van verloofde: 'Vertel ons waar ze is’
  Play
  video

  Ouders verdwenen Gabby (22) smeken familie van verloofde: 'Vertel ons waar ze is’

  De emoties in de mysterieuze verdwijningszaak rond de 22-jarige Gabrielle ‘Gabby’ Petito uit Florida lopen steeds hoger op. De ouders van de vermiste twintiger doen in een open brief een oproep aan de familie van hun schoonzoon om meer informatie te geven over de verblijfplaats van hun dochter. ‘Hoe kon je ons als ouder door deze pijn laten gaan en ons niet helpen? Hoe kun je als ouder Gabby’s jongere broers en zussen dit aandoen?’
 2. Hoofdpiloot Boeing aangeklaagd wegens misleiding bij ontwikkeling 737 MAX

  Hoofdpi­loot Boeing aange­klaagd wegens misleiding bij ontwikke­ling 737 MAX

  De hoofdpiloot van vliegtuigbouwer Boeing tijdens de ontwikkeling van de 737 MAX is door een jury in de Amerikaanse staat Texas in staat van beschuldiging gesteld. De piloot wordt verdacht van het verkeerd informeren van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit Federal Aviation Administration (FAA) over veiligheidskwesties van het nieuwe toestel. Twee vliegtuigen van het type 737 MAX stortten later neer, waarbij in totaal 346 doden vielen.