LIVE | Al 3 miljoen opgehaald voor Limburg op Giro 777, hevige overstromingen in Oost-Duitsland

Het dodental door het verwoestende noodweer in het westen van Europa is de 165 voorbij. Er kwamen in Duitsland zeker 141 mensen om het leven. In België hebben de autoriteiten melding gemaakt van de dood van 27 slachtoffers. Naar verwachting lopen deze aantallen in beide landen op, vanwege de vele vermissingen. Via Giro 777 is inmiddels meer dan drie miljoen euro opgehaald voor Limburg. En nu kampt Oostenrijk met enorme wateroverlast. Ten zuiden van Salzburg lopen straten in Hallein onder. Let op: dit liveblog is gesloten. Het nieuwe liveblog vind je hier.

13 reacties

 • henk hartog

  3 maanden geleden
  DE Aarde, de Aarde wordt heel langzaam vernietigd DOOR de MENS, laatste tijd is er op de Aarde méér overstromingen, méér Tsunami, s , méér Aardbevingen EN méér Regenval.... WIJ ALS MENS moeten actie ondernemen om DE Aarde schoon en goed te houden. DE mens is verantwoordelijk ervoor.. Kijk maar heel goed om je heen.... Dit is allemaal vreselijk wat er is gebeurd in Nederland. België, Oostenrijk en Duitsland.... WIJ moeten NU opkomen voor onze Aarde !!
 • Gia Young

  3 maanden geleden
  Ik walg van de ramptoeristen en plunderaars. Als je er niet nodig bent om te helpen heb je daar niets te zoeken! Hoe leuk zou het zijn als iemand jouw ellende komt filmen?
 • jos zoet

  3 maanden geleden
  Noodverordening.. En slinger die ramptoeristen op de bon !
 • T. Ruitenberg

  3 maanden geleden
  Rolf Ellens dat heb je goed gezien, de boeren helpen mee maar in de media wordt alleen het leger genoemd.
 • Yvonne Veld

  3 maanden geleden
  Dat je de ellende waar deze bewoners, winkeliers en vrijwilligers mee te maken hebben gebruikt om in te kunnen breken, te stelen of te plunderen, hoe diep ben je als mens dan gezonken.