Natalee Holloway en hoofdverdachte Joran van der Sloot met op de achtergrond het Marriott Aruba Surf Club hotel waar hij het lichaam volgens een getuige zou hebben begraven.
Volledig scherm
Natalee Holloway en hoofdverdachte Joran van der Sloot met op de achtergrond het Marriott Aruba Surf Club hotel waar hij het lichaam volgens een getuige zou hebben begraven. © ANP/AP fotomontage AD

‘Materiaal voor ontknoping’ in verdwijningszaak Natalee Holloway is nep, concludeert OM

De ‘belangrijke informatie’ waarover een Amerikaanse journaliste vorig jaar zei te beschikken en waarmee de verdwijning van Natalee Holloway volgens haar opgelost zou kunnen worden, klopt niet. De bewuste vrouw is het slachtoffer geworden van bedrog en manipulatie, concludeert het Openbaar Ministerie (OM) op Aruba na onderzoek.

  1. ‘Lelijke’ asielhond heeft na virale post eindelijk een thuis gevonden

    ‘Lelijke’ asielhond heeft na virale post eindelijk een thuis gevonden

    Hondje Lena werd gedumpt in een asiel in het Amerikaanse Florida na een geschil met de huisbaas van de eigenaars. Lena werd geboren met grote keloïden, oftewel plukjes littekenhuid en vacht, onder elk oog waardoor ze ‘lelijk’ en ‘niet adopteerbaar’ werd genoemd. Nadat een emotioneel bericht van het asiel viraal ging, kwam de hond terecht in een warm thuis. Daar is ze nu een gekoesterd lid van een gezin dat ‘haar rot verwent’.