Volledig scherm
© EPA

Nederlandse (70) omgekomen in Duitse file door vrachtwagenongeluk

Een 70-jarige vrouw uit Nederland is vandaag om het leven gekomen door een ongeluk op een snelweg in Duitsland. De chauffeur van een vrachtwagen zag de file, waar de vrouw in stond, over het hoofd en reed in op de rij stilstaande auto's. De auto met daarin de vrouw raakte bekneld tussen de truck en een vrachtauto die op de vluchtstrook stond.

De Nederlandse stierf ter plekke. Een 72-jarige Nederlander die bij haar in de auto zat, werd in shock naar een ziekenhuis gebracht, evenals de veroorzaker van het ongeluk, een 47-jarige man uit Litouwen.

Het ongeluk gebeurde op de Autobahn A2 bij Kamen, iets ten oosten van het Ruhrgebied.

  1. Bekende Maltezer zakenman ‘tijdens vlucht’ van luxe jacht gehaald in moordzaak journaliste

    Bekende Maltezer zakenman ‘tijdens vlucht’ van luxe jacht gehaald in moordzaak journalis­te

    Het onderzoek naar de moord op een van de bekendste onderzoeksjournalisten van Malta bevindt zich in een stroomversnelling. Gisteren werd bekend dat de ‘regelaar’ van de bomaanslag op Daphne Caruana Galizia was aangehouden, iemand die bovendien stelde het brein achter de moord te kunnen aanwijzen. Vandaag volgde de aanhouding van een bekende zakenman van het eiland. Yorgen Fenech werd in alle vroegte door het leger op zijn luxe jacht aangehouden toen hij Malta probeerde te ontvluchten.