De plaats van het ongeval waar links van de weg inmiddels een vangrail staat die de motorrijder door toedoen van de automobilist geraakt zou hebben.
Volledig scherm
De plaats van het ongeval waar links van de weg inmiddels een vangrail staat die de motorrijder door toedoen van de automobilist geraakt zou hebben. © Google Street View

‘Nederlandse’ motorrijder (65) verongelukt in Andorra, automobilist (20) gearresteerd

Bij een ongeval in Andorra is zaterdagavond een 65-jarige motorrijder om het leven gekomen. Het slachtoffer heeft volgens de politie naar alle waarschijnlijkheid de Nederlandse nationaliteit vanwege het kenteken op zijn motor. Een 20-jarige automobilist uit de dwergstaat tussen Frankrijk en Spanje wordt ervan verdacht het ongeval te hebben veroorzaakt.

  1. Afghaanse tolken zijn leven in eigen land niet zeker, VS veroordeelt moordpartijen door Taliban

    Afghaanse tolken zijn leven in eigen land niet zeker, VS veroor­deelt moordpar­tij­en door Taliban

    Met het terugtrekken van de internationale troepenmacht uit Afghanistan grijpt de Taliban zijn kans. De radicaalislamitische herovert het land stukje bij beetje. Het maakt dat elke Afghaan die de internationale coalitie ooit hielp zijn of haar leven niet meer zeker is. Vooral tolken worden aangevallen. De VS reageerden vandaag woedend op dat gerichte geweld en Canada zwoor ‘onze tolken’ zo snel mogelijk een veilig heenkomen te bieden.